Posebne prireditve

Očiščevalna praksa s postom

vsak mesec: 15. v mesecu

Prejetje in ohranitev osmerih mahajanskih predpisov

Bistvo te prakse je prejetje osmih predpisov in ohranitev teh predpisov za dobo štiriindvajsetih ur. S tem se seznanimo s prakso moralne discipline in tako damo pomen svojemu človeškemu življenju.

Ta praksa je posebna metoda za očiščevanje telesa in duha. Če imamo čisto telo in čist duh, ni nobene osnove za doživljanje trpljenja: namesto tega doživljamo le nenehno srečo iz svoje notranjosti. Vsi hočemo biti srečni – živeti v čistem okolju s čistimi prijatelji, čistimi užitki in tako naprej – vendar je to nedosegljivo, vse dokler imamo v svojem duhu negativno karmo. Zato zdaj uporabimo Budovo spretno metodo za očiščevanje negativne karme.

Praksa se začne ob 06:30 zjutraj s prejetjem osmerih predpisov. S tem obredom, ki traja približno 30 minut, obljubimo, da se bomo štiriindvajset ur vzdržali vseh telesnih, govornih in duševnih negativnih dejanj. Moč svoje prakse povečamo s postom: ta dan jemo samo en obrok (kosilo).

Ta praksa je zelo preprosta in traja le po en dan, a vodi do zelo velikih rezultatov.

Vabljeni!

“Uživaj čistost svojega duha in dejanj.”

Prosimo za vnaprejšnjo prijavo, tako da vam lahko pošljemo link.

Prijavnica za mesečno očiščevalno prakso

Opozorilo o varnosti in uporabi vaših podatkov

S tem, da pošljete svoje podatke, soglašate, da KMC Slovenije hrani te podatke za kontakt z vami. Vaših podatkov ne bomo posredovali nobeni tretji osebi.

Štiri delavnice

Kako damo zagon in moč svoji meditacijski praksi

Za učinkovito meditacijsko prakso potrebujemo predvsem štiri pogoje: močno motivacijo, samozavest in zaupanje v Budova navodila, sposobnost premagati ovire, in pozitivno duševno energijo. S temi štirimi pogoji lahko damo svoji praksi moč, ki vodi do uspeha. To so štirje predmeti tega ciklusa:

Termini

ob nedeljah, 18:30 do 20:30 vključno z odmorom

 • 16. maja
 • 23. maja
 • 6. junija
 • 13. junija

Cenik

 • Za posamezno delavnico: 12,00 €
 • Za celotni ciklus: 40,00 €

Če prijavite še drugo osebo v svoji družini, dobite 50-odstotni popust za to drugo osebo (popust velja za udežbo na vseh štirih delavnicah).

Lokacija

Prereditve so on-line, prek Zoom.

Prijava in plačilo

Gl. spodaj.

Motivacija

Praksa meditacije prinese neštete rezultate, vendar so naši dosežki odvisni od naše motivacije in našega prizadevanja. Najvišja motivacija je ta, da iščemo trajno rešitev vseh svojih problemov.

Samozavest in zaupanje

Naša praksa bo uspešna, če imamo trdno zaupanje v Budove nauke in v svojo zmožnost, da jih uresničimo. Če z zaupanjem sledimo Budovim navodilom, bomo nedvomno dosegli želene rezultate svoje prakse.

Premaganje ovir

Ko se lotimo meditacijske prakse, pogosto naletimo na ovire. Buda je učil posebne metode, s katerimi popolnoma odpravimo te ovire, tako da hitro in z lahkoto napredujemo v svoji praksi.

Ustvaritev pozitivne energije

Buda je razložil številne metode za ustvaritev pozitivne energije, ki jo potrebujemo za uspešno prakso. Najbolj pomembna je ta, da uživamo v svoji praksi.

Prijavnica za delavnice

Vaši podatki

Delavnice

Dodajte kljukice za tiste delavnice, za katere se prijavljate *
Če prijavite še drugo osebo v svoji družini, dobite 50-odstotni popust za to drugo osebo (popust velja za udežbo na vseh štirih delavnicah).
Za udeležbo na vseh štirih delavnicah velja 8,00 € popust: 40,00 € namesto 48,00 €.
Možnosti plačila:
 1. Z UPN na naš transakcijsi račun
 2. S PayPal računom (če nimate PayPal računa, ga boste lahko ustvarili med postopkom plačevanja).
 3. Z Valu oz. Moneto

Prosim izberite eno od teh možnosti spodaj.

Plačilo z UPN

Prosim nakažite plačilo na naš TRR:

 • Ime prejemnika : Društvo Kadamski meditacijski center Slovenije
 • IBAN prejemnika : SI56 3300 0000 7240 556
 • Referenca prejemnika: 
SI00 07= Nedelja: Delavnice

Pomembno: vsi 0 so številka nič, ne pa črka o.

Plačilo s PayPal
Za zaželeni tečaj izberite opcijo za število obiskov, potem kliknite na gumb Buy Now.

Po kliku na “Buy Now” se boste lahko prijavili na svoj PayPal račun.

Če še nimate PayPal računa, kliknite na gumb “Create an account”, da si ga ustvarite (brezplačno). Možnosti plačila brez PayPal računa ni.


Izberite opcijo:
Plačilo z Valu Moneto

Pri tem se uporabi aplikacijo Valu na vašem pametnem telefonu. Potrebno je tudi, da je vaš Valu profil Napredni profil.

Da bomo lahko identificirali namen vašega plačila, prosim vključite potrebne informacije v sporočilu, ki ga lahko dodaš plačilu. (To pride pred izbiro prejemnika.)

Pri izbiri prejemnika boste morda našli KMC Slovenije med vašimi kontakti. V nasprotnem primeru lahko izberite opcijo “Neposredno pošiljanje” in pošljete znesek direktno na našo telefonsko številko +386 31 434 180.

NKT Mednarodni festivali 2021